توپ شکلاتی با کره ی بادام زمینی که با شکلات پوشیده شده واقعا بهترین هستند.این دستور تهیه از توپ های خوشمزه و بدون نیاز به پخت فقط 6 ماده لازم دارد ،مطمئن باشید این توپ های نازنین اولین هایی خواهند بود که از بشقاب شیرینی شما ناپدید می شود.
نوع:دسر
دستور تهیه:آمریکا
زمان آماده سازی : 20 دقیقه
استراحت دادن: 1 ساعت
تعداد نهایی: 36 توپ
کالری:159
وسایل مورد نیاز
1.سینی پخت و پز
2.قاشق اندازه گیری
3.فنجان اندازه گیری
4.هم زن
5.پیمانه ی کیک
6.کاغذ روغنی
مواد مورد نیاز برای توپ های کره ی بادام زمینی:
1.یک چهارم فنجان کره ی نرم شده
2.یک فنجان کره ی بادام زمینی
3.یک فنجان شکر
4.یک دوم فنجان بیسکوییت خرد شده ی پتی بور
5.یک قاشق غذا خوری عصاره ی وانیل
6.نمک
برای روکش شکلاتی
1.دو لیوان خرده های شکلاتی
2.یک قاشق غذاخوری کره ی بادام زمینی
طرز تهیه:
1.در ظرف بزرگ ، شکر و بیسکوییت های خرد شده را باهم مخلوط کنید و کنار بگذارید
2.با هم زن ، کره و کره ی بادام زمینی را باهم مخلوط کنید تا خامه ای شود ، وانیل را اضافه کرده به هم بزنید تا ترکیب شود.
3.قند و یک پیمانه نمک را اضافه کنید.
4.یک کاغذ روغنی بزرگ را درون سینی پخت و پز قرار دهید.
5.برای اندازه گیری مخلوط توپ کره ی بادام زمینی از یک قاشق غذا خوری استفاده کنید.
6.هر یک قاشق غذاخوری از خمیر را روی سینی پخت گرد کنید ، این کار را تا اتمام خمیر انجام دهید.(توجه کنید اگر توپ ها بصورت صاف و یکدست در نمی آیند کره ی بادام زمینی را بیشتر ورز دهید.)
7.توپ های کره ی بادام زمینی را حداقل تا یک ساعت در فریزر استراحت دهید.
-روکش شکلاتی را اینگونه تهیه کنید
1.در پایان زمان استراحت توپها در فریز،روکش شکلاتی بادام زمینی را درست کنید.تراشه های شکلاتی و یک قاشق غذاخوری کره ی بادام زمینی را داخل ظرف مایکروویو و یا به روش بن ماری ذوب کرده و یکدست بکنید.
2.نحوه ی تهیه روکش شکلاتی که ضخیم تر باشد
رمز این کار این است که مقدار بیشتری از شکلات را با کره ی بادام زمینی مخلوط میکنیم تا ضخیم تر و غلیظ تر باشد.
-توپ های کره ی بادام زمینی را آغشته به شکلات های ذوب شده کنید
1.توپ های کره ی بادام زمینی را از فریزر خارج کنید و هر کدام را بصورت جداگانه به مخلوط شکلات آغشته کنید
2.شکلات های اضافی را تکان دهید و بعد روی کاغذ روغنی روی سینی قرار دهید.
3.در صورت تمایل ترافل های رنگی را قبل از سفت شدن روی آنها بپاشید.
4.اجازه دهید توپ ها سفت تر شوند در دمای معمولی یا برای زودتر آماده شدن از فریزر استفاده کنید
5.آنها را در ظروف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
مترجم: اسما جهدی-دانشجوی رشته ی مترجمی زبان انگلیسی
نام ویراستار:دکتر سونا زندوانی
دانشگاه جهاد دانشگاهی تبریز
منبع: JoyfoodSunshine.com